Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tomek wojciechowski Grzegorz Stachowiak (4378 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
I.Z.A. napisał:
...dziwne odpowiedzi dla człowieka ,którego Nikt nie zna-prosi o jakaś pomoc -radę a tu....?Brak kultury-znowu Polacy pokazują jakimi są....Kto inteligentny niech sobie sam skończy...
....no żeby poznać człowieka to trzeba z pół roku, minimum, obserwować jakich songów na YouTube słucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
I.Z.A. napisał:
...dziwne odpowiedzi dla człowieka ,którego Nikt nie zna-prosi o jakaś pomoc -radę a tu....?Brak kultury-znowu Polacy pokazują jakimi są....Kto inteligentny niech sobie sam skończy...
....no żeby poznać człowieka to trzeba z pół roku, minimum, obserwować jakich songów na YouTube słucha
....MUZYKA ŁAGODZI OBYCZAJE PANIE JASTA102 ,JAK RUDY102
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
"Muzyka to najwdzięczniejsze i nader pożyteczne poznanie, które kieruje nasz umysł ku wyższym rzeczom, a uszy koi melodią. Dzięki muzyce trafnie myślimy, pięknie mówimy i odpowiednio się poruszamy."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
edi2 napisał:
"Muzyka to najwdzięczniejsze i nader pożyteczne poznanie, które kieruje nasz umysł ku wyższym rzeczom, a uszy koi melodią. Dzięki muzyce trafnie myślimy, pięknie mówimy i odpowiednio się poruszamy."
a co z pozostałymi Muzami, mam na myśli greckie boginie sztuki?
przy okazji, to czy można w ogóle doznać jakichkolwiek doznań estetycznych słuchając nagrań w jakości oferowanej przez YouTube??? no chyba, że po napełnieniu się ciepłą wódką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
edi2 napisał:
a co z pozostałymi Muzami, mam na myśli greckie boginie sztuki?
przy okazji, to czy można w ogóle doznać jakichkolwiek doznań estetycznych słuchając nagrań w jakości oferowanej przez YouTube??? no chyba, że po napełnieniu się ciepłą wódką
....wiesz,każdy sądzi po sobie,ja akurat nie przepadam za...i nie mam tego problemuPozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Ania Kowalska
(aneczka77)
Wiking
jasta102 napisał:
I.Z.A. napisał:

Wystarczy przez jeden dzień czytać Pana wypowiedzi na forum Panie jasta102, żeby zrozumieć jakim jest Pan człowiekiem. Przykre, żenujące i nie na miejscu są Pana uwagi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aneczka77 napisał:
jasta102 napisał:
I.Z.A. napisał:

Wystarczy przez jeden dzień czytać Pana wypowiedzi na forum Panie jasta102, żeby zrozumieć jakim jest Pan człowiekiem. Przykre, żenujące i nie na miejscu są Pana uwagi.

to zależy, czy to dzień parzysty, czy nie Pani przebieraniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
gregor47 napisał:
mam pytanie , miesiąc temu miałem tu w Norwegii zawał serca zostałem przewieziony do szpitala w Oslo i tam natychmiast zrobiono mi Koronografię .! pracuję tu oczywiście legal mam kontrakt stały , słyszałem że za taką chorobę należy mi się odszkodowanie z tytułu cierpień i uszczerbku na zdrowiu , czy może ktoś wie czy to prawda !! a cha i nie stało to się w pracy lecz w domu !

Odszkodowanie sie nie nalezy (nie ma czegos takiego) chyba ze wykupiles sobie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne np od zawalu (takiego typu ubezpieczenie wykupuje sie np w banku

Jezeli przeszedles ciezki zawal serca ,to nalezy ci sie zwolnienie i rechabilitacja do roku czasu,a po roku jezeli nie jestes wstanie wrocic do pracy ,to mozesz starac sie o rete zdrowotna (musisz miec min 6 m-cy przepracowane ,szanse sa male na to)

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Dzięki wszystkim za wypowiedzi a zwłaszcza te mądre i przychylne , tym co mieli coś głupiego do powiedzenia również dziękuje chociaż wiem że głupki również tu wyjeżdżają i coraz mniej w ich w naszym kraju ! No i podsumowując to dowiedziałem się już u źródła i jednak się należy hahahahaha !!i to całkiem nie mało ale to poza marginesem dla wiadomości tych zawistnych ! Pozdrawiam w szczególności przychylne osoby i nie tylko mi ale i również innym rodakom !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gregor47 napisał:
Dzięki wszystkim za wypowiedzi a zwłaszcza te mądre i przychylne , tym co mieli coś głupiego do powiedzenia również dziękuje chociaż wiem że głupki również tu wyjeżdżają i coraz mniej w ich w naszym kraju ! No i podsumowując to dowiedziałem się już u źródła i jednak się należy hahahahaha !!i to całkiem nie mało ale to poza marginesem dla wiadomości tych zawistnych ! Pozdrawiam w szczególności przychylne osoby i nie tylko mi ale i również innym rodakom !...Nie musisz Nikomu dziękować,ale skoro jesteś grzeczny to i miłe to z Twojej strony!Fajnie ,że sobie załatwiłeś i wszystko jest na dobrej drodze,zawsze to jakis zastrzyk gotówki się przyda,choć pieniądze zdrowia nie wrócą!Pozdrawiam i 3-m się!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok